Service Appartementen in het Noorden

 

 

Residentie De Wijert

 

Residentie De Wijert staat al 50 jaar bekend om de uitgebreide en hoogwaardige dienstverlening. In dit fraai gelegen complex met zestig gelijkvloerse huurappartementen met twee of drie kamers, woont u zelfstandig en comfortabel in een veilige en aangename omgeving. Alle appartementen kijken uit op het zuiden en zijn heerlijk licht door de royale raampartijen.

 

Omgeving

In de directe omgeving vindt u twee volledig ingerichte winkelcentra. Het overdekte zwembad ‘Helperbad’ is om de hoek. Wilt u naar het centrum? De bus vertrekt voor de deur van De Wijert.

 

Service

Voor een aantal diensten hebben wij afspraken met zorgvuldig geselecteerde aanbieders. Zo kunt u gebruik maken van de bibliotheek, de opticien en audicien aan huis, maar ook van een boodschappen- en klussenservice. U bepaalt zelf of u hun diensten wilt afnemen. Onze trots is de eigen keuken waar we dagelijks een verse maaltijd bereiden die uit verschillende gerechten bestaat. Daarnaast ontvangt u huishoudelijke ondersteuning en kan er zorg voor u geregeld worden.

 

Sociale contacten

In residentie De Wijert heerst een aangename sfeer. De bewoners hechten belang aan sociaal contact evenals aan persoonlijke vrijheid.

Wilt u graag zelfstandig blijven en heeft u behoefte aan een comfortabel seniorenappartement, neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende bezichtiging en kennismaking.

 

Mw. G. Terlaak, Directeur Residentie de Wijert

 

Bezoek voor meer informatie onze website: www.dewijert.nl

 

Wilt u een brochure

Voor meer informatie, vult u dan het onderstaande formulier in. Vervolgens klikt u op ‘verzenden’.

 

Formulier verzenden...Er is een fout opgetreden in de server.Formulier ontvangen.

Residentie De Wijert

Ketwich Verschuurlaan 25,

9721 SC Groningen

Telefoon 050 - 525 01 07

E-mail: info@dewijert.nl

< Terug naar overzicht